Živnostenský rejstřík

Živnostenský rejstřík eviduje informace o firmách i podnikatelích. Důležité změny sledujeme denně za vás.

Živnostenský rejstřík (RŽP)

Co je živnostenský rejstřík?

Živnostenský rejstřík, správně Registr živnostenského podnikání (RŽP), provozuje Ministerstvo průmyslu a obchodu. Pro živnostníky je to základní evidenční registr, ale i ostatní právní formy (akciové společnosti, s.r.o. apod.) zde mají zapsány některé skutečnosti.

Jaké údaje v živnostenském rejstříku sledujeme?

Ze živnostenského rejstříku čerpáme především informace o podnikatelích - fyzických osobách. Důležitý je například stav registrace živnostenského oprávnění. Pokud je v RŽP zjištěna informace s potenciálním dopadem na bonitu firmy, je tato skutečnost promítnuta:

  • na reportu CreditcheckList
  • semafor v podnikovém informačním systému (zdarma)
  • upozornění e-mailem

Pro všechny právní formy (tedy hlavně pro obchodní společnosti) zde přebíráme také informace o provozovnách, předmětech podnikání a podobně.

Nenechte si ujít žádné důležité informace o svých obchodních partnerech. Důležité informace ve zdroji živnostenský rejstřík každý den pohlídáme za vás.

Zkontrolovat své partnery očima profesionálních credit risk analytiků . Vyzkoušejte naše služby Creditcheck a prověřujte subjekty těmito kanály.
Z informačního systému

prověřujte své klienty či dodavatele přímo z vašeho informačního systému. Podporujeme desítky systémů. více informací >>


Přímo z vašeho prohlížeče

Přihlaste se na Creditcheck odkudkoliv z libovolného prohlížeče a prověřujte subjekty on-line. více informací >>


Prověření emailem

Přihlaste se na Creditcheck odkudkoliv z libovolného prohlížeče a prověřujte subjekty on-line. více informací >>